Lees ervaringen van anderen of schrijf zelf een berichtje!

Wat vond u ervan?

Bent u nieuwsgierig wat anderen van Rien’s voordracht vonden? Lees dan hieronder de reacties in het gastenboek. Heeft u genoten van een voorstelling en mooie herinneringen opgehaald? Laat dan vooral een berichtje achter!

PS: Hieronder in het gastenboek staan de meest recente reacties.
Onder eerdere reacties leest u ook de reacties van een tijdje terug.

225 reacties

Rien vindt het leuk om een berichtje van u te ontvangen.

Laat onderaan de pagina een bericht achter.

 1. Beste Rienie,

  Met veel plezier kijken wij terug op jouw optreden op 6 juni jongstleden bij onze jaarlijkse juni-activiteit met Zonnebloem-deelnemers vanuit onze afdeling bij de Boerengolf in Hedel.
  De leeftijd van de deelnemers is zodanig dat zij de tijd hebben gekend, die jij aanhaalde in jouw verhaal over de óuwe verrekes. Een feest van herkenning bij veel situaties in hun leven thuis en op de boerderij.

  Wat heeft iedereen genoten van jouw passie, inzet en Brabants dialect. En dat alles duidelijk verstaanbaar zonder microfoon!

  Rienie je bent een prachtmens!
  Nogmaals dank voor de leerzame en vaak hilarische voordracht . Een aanrader voor een geslaagde middag!

  Namens onze Zonnebloemgasten, het bestuur en vrijwilligers nogmaals heel hartelijk dank!!

  Zonnebloemafdeling Ammerzoden-Well

 2. beste Rien,
  op 22 mei 2018 hebben wij de afdeling Zevenbergen enorm genoten van jouw voorstelling ouwer worren. We hebben weer ouderwets kunnen lachen om jouw vertellingen op zijn Brabants. We zien uit naar een volgende voorstelling.
  Rien bedankt voor je voorstelling.
  Namens het bestuur: Harstikke bedaankt.

 3. Rien, jouw voordracht Ouwe Verrekes op 25 april was voor onze oudere bezoekers een feest van herkenning en voor de jongere garde een “leerzame” bijeenkomst. Maar voor alle aanwezigen was het een onvergetelijke avond met een bijna permanente aanslag op de lachspieren.
  We hebben genoten met z’n allen! Rien, jij hebt Aaw Verrekes, wij hebben Aaw nieuws!

 4. Lia Jansen says:

  Namens het bestuur van K.B.O. Meerveldhoven-d`Ekker, wil ik je bedanken voor je leuke en leerzame presentatie over varkens op 26 april 2018 in de Ligt.
  Ik weet zeker dat dit nog een vervolg heeft met je nieuwe show.
  Vriendelijke groet,
  Lia Jansen.

 5. Zaterdag 7 april 2018 had de heemkundekring “Den Lande van Zegge” een feestmiddag i.v.m. het 30 jarig bestaan. Er waren 77 leden aanwezig. Na het nuttigen van koffie met iets lekkers, hadden we jou uitgenodigd om deze middag met een voordracht.Het werd het verhaal van de “Ouwe Verrekes” Het was een boeiend verhaal over gebeurtenissen van vroeger m.n. het slachten van varkens en wat daar allemaal bij komt kijken.Onze leden hebben erg genoten en waren erg enthousiast. Ook tijdens jou verhaal werd er spontaan gereageerd. Rienie het bestuur wil jou nogmaals bedanken voor het verzorgen van deze middag en wie weet tot een volgende keer en dan met een ander repertoire.

  Groetjes Piet

 6. Wilhelmus de Jong says:

  Vrijdag 23 maart was het dan zover!
  Rien kwam op de bedankavond van de jagers in Riel voor grondeigenaren vertellen over ut verruke!
  Nagenoeg alle bezoekers waren boeren en buitenlui die het vroegere ritueel van het slachten nog hadden meegemaakt.
  Vele waren het vergeten maar met de beeldende verhalen van Rien leek het of ze terug in die tijd waren.
  Het grijze verleden kwam weer levendig terug, ze zagen het varken weer aan de leer hangen!Met een echte huisslachter in de zaal maakte het verhaal helemaal compleet. Met vele anekdotes en herkenbare sterke verhalen hebben alle bezoekers genoten.
  Inspelend op de lokale mensen en actualiteiten was het een zeer gezellige en boeiende avond.
  Iedereen was vol lof!
  Rien, bedankt.

 7. Myriam Aarts says:

  Rien heeft op vrijdag 23 maart een optreden verzorgd in zorgcentrum St Franciscus in Gilze.
  Op voorhand wisten we al dat dit weer een middag zou worden met veel humor en gelach omdat we enkele jaren gelden geleden de voordracht van de verrekens al hadden gehoord.
  En inderdaad…..ook nu weer een gezellige middag met heel herkenbare herinneringen.
  Bedankt Rien…….maar jammer dat je zo duur wordt gedurende de middag!!

 8. paula oomen says:

  op vrijdagmiddag 2 Maart was je te gast in verzorgingshuis Janshove. Bewoners en bezoekers hebben genoten van je voordracht in onvervalst dialect met een kwinkslag en door het betrekken van je toehoorders werd het een levendig geheel. Het enige wat wij nog hebben gedaan is zorgen voor roggebrood met zult om er een bijpassend tintje aan te geven. dank voor de gezellige middag die je ons alle bezorgt hebt

 9. Jean Reniers says:

  Hoi Rienie,
  Op dinsdagmiddag 13 februari heb je een optreden verzorgd van de voordracht öuwe verrekes” in verzorgingshuis Vestakker in Middelbeers.
  Het was voor onze bewoners waarvan een gedeelte dementerend is echt een feest van erkenning en de bewoners, aanleunbewoners maar ook familileden die er bij waren hebben de gehele middag echt genoten .
  Ik vond het heel mooi om te zien dat je zeker onze dementerende bewoners de hele middag hebt weten te boeien met jou verhaal en de bewoners hier helemaal in mee gingen en je deze bewoners een super leuke middag hebt bezorgd!
  Heel erg bedankt en wie weet tot ziens!

 10. Deze week is Rien bij ons in Eindhoven opgetreden met zijn show Ouwer worre ge moetter er mee laachen. En ons: dat is de PVGE (de op één na grootste seniorenbond van Brabant). Het was een kostelijke middag, herkenbaar, heel vermakelijk en ook heel ontspannend. Kortom voor herhaling vatbaar was de reactie van de toehoorders.

 11. Nico Krol says:

  Hallo Rienie.

  Jouw optreden bij gelegenheid van Mortelzondag was prima bevallen. Als je de volledige aandacht van de mensen weet vast te houden heb je een goeie buut, meer als een uur. Wij hebben er van genoten en kunnen het andere van harte aanbevelen.

  Groet Nico Krol
  St Antonius en St Sebastianusgilde Gemert.

 12. Jan Klep says:

  vrijdag avond 19 januari een hele leuke voordracht gehad Ouwe Vérrekes.
  Een heleboel herkenning voor de wat oudere maar zeker ook plezant voor de veertig en vijftigers.
  Grappige anekdotes, leuke liedjes en mooie gedichten. ook het publiek wordt er op een leuke manier bij betrokken en er wordt naderhand nog volop over door gepraat.
  Rien nogmaals bedankt.
  Namens Jan Klep, zlto Halerberge

 13. Rienie,

  Je voorstelling over de varkens was geweldig, maar je verhaal over het ”ouwerwoore” daar konden we ook goed mee lachen. Het is een aanrader voor een gezellige bijeenkomst voor de wat oudere mens.
  Rienie bedankt voor deze geweldige middag.

  Namens de Seniorenraad uit Willemstad,
  Kitty

 14. Vanmiddag 20 december 2018 erg genoten van voordracht van Rien Vermaire.. Ouwer worre ge mot er mee lachen. Schot in de roos. Benieuwd welke voordracht over enkele jaren we weer te horen en te zien krijgen.

 15. Frans Herraets says:

  Beste Rien,

  Namens bestuur K.B.O. Horst wil ik jou bedanken voor je optreden van 21 november j.l. Het was voor onze vrijwilligers werkelijk een feest van herinneringen zoals ook de naam van jou voordracht. We waren met honderd personen aanwezig, er werd goed geluisterd en ook geregeld gelachen met jou verhaal, onvoorstelbaar om de mensen zolang te boeien! Het klopt wat je mij vertelde dat na afloop tijdens ons stamppot buffet nog oude herinneringen opgehaald werden.

  Rien nogmaals dank!
  p.s. foto’s van jou optreden staan op onze website http://www.kbohorst.nl

  vriendelijke groet,
  Frans Herraets

Laat een bericht achter

Alvast bedankt voor uw bericht!