Lees ervaringen van anderen of schrijf zelf een berichtje!

Wat vond u ervan?

Bent u nieuwsgierig wat anderen van Rien’s voordracht vonden? Lees dan hieronder de reacties in het gastenboek. Heeft u genoten van een voorstelling en mooie herinneringen opgehaald? Laat dan vooral een berichtje achter!

PS: Hieronder in het gastenboek staan de meest recente reacties.
Onder eerdere reacties leest u ook de reacties van een tijdje terug.

215 reacties

Rien vindt het leuk om een berichtje van u te ontvangen.

Laat onderaan de pagina een bericht achter.

 1. Deze week is Rien bij ons in Eindhoven opgetreden met zijn show Ouwer worre ge moetter er mee laachen. En ons: dat is de PVGE (de op één na grootste seniorenbond van Brabant). Het was een kostelijke middag, herkenbaar, heel vermakelijk en ook heel ontspannend. Kortom voor herhaling vatbaar was de reactie van de toehoorders.

 2. Jan Klep says:

  vrijdag avond 19 januari een hele leuke voordracht gehad Ouwe Vérrekes.
  Een heleboel herkenning voor de wat oudere maar zeker ook plezant voor de veertig en vijftigers.
  Grappige anekdotes, leuke liedjes en mooie gedichten. ook het publiek wordt er op een leuke manier bij betrokken en er wordt naderhand nog volop over door gepraat.
  Rien nogmaals bedankt.
  Namens Jan Klep, zlto Halerberge

 3. Rienie,

  Je voorstelling over de varkens was geweldig, maar je verhaal over het ”ouwerwoore” daar konden we ook goed mee lachen. Het is een aanrader voor een gezellige bijeenkomst voor de wat oudere mens.
  Rienie bedankt voor deze geweldige middag.

  Namens de Seniorenraad uit Willemstad,
  Kitty

 4. Vanmiddag 20 december 2018 erg genoten van voordracht van Rien Vermaire.. Ouwer worre ge mot er mee lachen. Schot in de roos. Benieuwd welke voordracht over enkele jaren we weer te horen en te zien krijgen.

 5. Frans Herraets says:

  Beste Rien,

  Namens bestuur K.B.O. Horst wil ik jou bedanken voor je optreden van 21 november j.l. Het was voor onze vrijwilligers werkelijk een feest van herinneringen zoals ook de naam van jou voordracht. We waren met honderd personen aanwezig, er werd goed geluisterd en ook geregeld gelachen met jou verhaal, onvoorstelbaar om de mensen zolang te boeien! Het klopt wat je mij vertelde dat na afloop tijdens ons stamppot buffet nog oude herinneringen opgehaald werden.

  Rien nogmaals dank!
  p.s. foto’s van jou optreden staan op onze website http://www.kbohorst.nl

  vriendelijke groet,
  Frans Herraets

Laat een bericht achter

Alvast bedankt voor uw bericht!