Dit gastenboek is tot 1 november 2018 een condoleanceregister.

IN MEMORIAM – CONDOLEANCE

Onze lieve man en papa Rien is op maandagochtend 10 september 2018 overleden. Nadat hij de kanker van 5 jaar geleden overwonnen leek te hebben, keerde deze rotziekte pas geleden alsnog in alle hevigheid terug. Zijn tweede gevecht heeft hij helaas niet kunnen winnen. Wij hopen dat hij zijn mooie verhalen nu in de hemel mag vertellen.

Wij willen u bedanken voor alle lovende reacties in het gastenboek. Hier was Rien heel blij mee en trots op. Indien u daar behoefte aan heeft, kunt u in het gastenboek een condoleanceberichtje achterlaten.

Bedankt,
Mart, Nancy-Menno, Peggy-Mike

—————————————————

Hieronder leest u wat anderen van Rien’s voordracht vonden. Heeft u genoten van een voorstelling en mooie herinneringen opgehaald? Laat dan vooral zelf óók een berichtje achter!
PS: Onder eerdere reacties leest u ook de reacties van een tijdje terug.

232 reacties

Rien vindt het leuk om een berichtje van u te ontvangen.

Laat onderaan de pagina een bericht achter.

 1. Beste familie,
  Afgelopen woensdag hadden we weer onze seniorendag in Meerhoven, waar voorheen Rien ook tweemaal vele lachsalvo’s heeft veroorzaakt. Daar hebben wij mooie herinneringen aan. En nu werden we overvallen door zijn heengaan.
  In de persoonlijke contacten leek het alsof we elkaar al jaren kenden, een warme iemand! Opvallend was hierbij, naast de humor, telkens de zorg voor zijn echtgenote en familie.
  Veel sterkte,

  namens senioren van Meerhoven,

  Antoon Hermsen.

 2. Dat is even schrikken! Neef Rieni overleden, hoe is dat mogelijk in zo een korte tijd. Had je pas nog aan de telefoon waar je melde dat het niet goed met je ging en graag geen telefoon meer van Christien (de contacktpersoon van Tante Gladys) uit Engeland wou ontvangen want je verstond haar bijna niet zoals je zij, het lijkt wel een kraai. Wat is dat vlug gegaan, jammer je wou zo graag voor je Martje zorgen zei je nog in ons laatste gesprek.

  Martje en kinderen: heel veel sterkte met het verlies.

  Groetjes
  Nicht Annie Timmermans v Hout

 3. Ilja says:

  Veel sterkte met het verwerken van jullie verlies. Heel mooi om hier een bericht achter te kunnen laten ❤

 4. Wie had dit nu gedacht..
  Een jaar geleden zaten Guus (mijn schoonvader)en Rien nog op jullie feestje te vertellen dat het zo goed met ze gaan. En dat ze die rotziekte gaan verslaan. Beide zo optimistisch! Guus vertelde met enige regelmaat over de verhalen van Rien!
  En beide zijn ze er nu niet meer… ongelofelijk.

  Wij wensen familieleden, vrienden heel veel sterkte de komende tijd.

 5. Beste familie,

  Met deze mail willen wij u condoleren en medeleven met het verlies van jullie Rienie. Hij heeft een paar keer bij ons opgetreden het was geweldig.

  Wij zijn in gedachten bij jullie het is een groot verlies. Heel veel sterkte.

  KBO- Aalst
  Bert

 6. Wij wensen Mart en kinderen heel veel sterkte met het verlies van Rien. Hij was een mooi mens!

 7. Beste Rienie,
  Op 6 juni jongstleden ben je bij ons te gast geweest bij de Boerengolf. Wat hebben we met onze Zonnebloemdeelnemers genoten van jouw voordracht over de vèrrekes. In Brabants dialect en zonder microfoon! Onze gasten hebben een leeftijd waarop zij in hun leven volop ervaren hebben, hoe het vroeger was. Hoe de mensen thuis een varken hadden. Dat feest van herkenning heeft hen nog lang na afloop bezig gehouden.

  Onze hartelijke dank voor jouw enthousiaste inzet en boeiende manier van vertellen.

  Met een warme groet vanuit Ammerzoden
  Het bestuur.

Laat een bericht achter

Alvast bedankt voor uw bericht!