Deze mensen hebben zich kostelijk vermaakt.

Hieronder leest u berichtjes van mensen die een tijdje terug een voorstelling van Rien hebben gezien.
Voor de meest recente reacties kunt u hier straks terug naar het gastenboek.

annie en sjeng houben

goedendag meneer Rien Vermaire, Uw visitekaartje kwam uit mijn beurs en ik besefte een toezegging gedaan te hebben, die ik nog niet nakwam. Beter laat dan nooit, vandaar. Wij hebben ons kostelijk geamuseerd met uw voordracht in Zaerum. Opvallend was dat de gebruiken en de culturele (inclusief de humor) verschillen tussen de Brabantse Kempen (toen) en het gebied aan de andere kant van de Peel (toen) zo klein waren. De talen verschillen nogal van elkaar, maar in in het meer noordelijke deel van Limburg zijn er toch al veel woorden die erg op het Brabantse (daar) lijken net als de "verrekes". Overigens hoop ik dat u er ook uw genoegen aan beleefd heeft. Vanuit het Poppelse een verlate kerstgroet, maar een nog tijdige en welgemeende wens voor een voorspoedig 2013. Sjeng

Henny

Hoi Rien, Ja, dit had ik wel verwacht al die leuke reakties op jouw optredens. We wensen je natuurlijk voor 2013 hetzelfde succes toe zodat er weer veel mensen van jou kunnen genieten. groetjes Henny en Cees ;-)

Jan van den Broeck

Beste Rien, zoals beloofd nog even een reactie op je optreden op 17 december 2012 in Wagenberg voor de plaatselijke KBO. Voor de meeste van ons was het een herinnering uit onze jonge(ren)jaren. Je bracht de voordracht van ‘t- varken (ABN) het met veel humor en wist de aanwezigen er goed bij te betrekken. Je bracht het op een komische manier in plat Brabants. Wij zullen het in ieder geval positief aanraden bij mensen, die er ons om vragen. Rien nogmaals bedankt ook namens de aanwezigen leden van de KBO-Wagenberg.

M.v.d.Bercken Pim

Je optreden op 16 dec. werd door de meeste mensen in de zaal als verassend en leuk gevonden. Jammer, dat door de omstandigheden de tijd verkort moest worden, zodat je niet je hele verhaal kon vertellen. Maar al met al een leuk optreden

Fam Otjens

:-) Beste Rien, bij deze nog een bedankje voor de mooie aanvulling van ons 40 Jarig Huwelijksfeest. Het is nogmaals een compliment waard door alle gasten bevestigt!! Dank fam Otjens

secretaris HKK het Zuidkwartie

Wegens succes geprolongeerd! Na de voordracht over huisslachtingen vorig jaar dit jaar de best of… Het is wederom door iedereen goed ontvangen. Maar je bent dan ook een begenadigd verteller. Leerzaam en doorspekt (om bij de varkens te blijven) met humor. Een echte aanrader. Rien, bedankt!!

Sint Jorisgilde

Rien, nogmaals hartelijke dank voor je geweldige voordracht van afgelopen 26 november bij het Sint Jorisgilde in Asten. Je hebt je belofte meer dan waar gemaakt. Nu nog een week later wordt ik in het dorp aangesproken door gildeleden, die met complimenteren voor het organiseren van deze avond, waarop jij de hoofdrol speelde. Dat het gilde tevreden was, heb je zelf wel gemerkt aan het applaus en de reacties na afloop. Nogmaals hartelijke dank. Namens het bestuur van het Sint Jorisgilde, Chris Stevens Asten.

Petra Lauwen

Hoi Rien Bedankt voor de gezellige avond. Jouw optreden en uiteenzetting over de huisslachting en de tijd van vroeger heeft bij veel aanwezigen op onze ledenavond leuke en warme herinneringen opgeroepen. Dat was zeker ook wel te merken aan de interactie met de zaal. Op zo’n manier gebracht dat de wat jongere onder ons ook een leuke avond hadden. Succes met je volgende optredens Groetjes Petra, Johan en Esther ZLTO-Breda (oud Princenhage)

Hans van Houwelingen

Beste Rien, We hebben erg genoten van jouw optreden tijdens de jubilarissenhuldiging van Vakbond De Unie, kring De Maasroute. Het was historisch, humoristisch en soms hilarisch !! Alle 100 aanwezigen vonden het geweldig. Nogmaals bedankt !! Hans van Houwelingen, voorzitter kring De Maasroute.

Activiteitenbegeleiding

Beste Rien, Bedankt voor uw leuke optreden binnen Compostella. De dingen die u vertelde waren erg herkenbaar voor onze bezoekers. Er werd ook veel gelachen bij het ophalen van deze herinneringen! Kortom: echt de moeite waard